Leaderise leiderschapsdag

In 1 dag van werknemer naar leider van je werk en leven

1
dag
1
unieke locatie
12
plekken

Voor wie?

Waar doe ik het voor?

Je weet dat je goed bent in doelen behalen, maar mist de voldoening en vraagt je steeds vaker af waar je het voor doet.

Je zou graag het lef hebben om authentieke keuzes te maken, en impact maken op dat wat jíj belangrijk vindt.

Je wilt genieten van het resultaat én de weg er naartoe, maar je weet niet waar je moet beginnen.  En die work-life balance is al helemaal ver te zoeken.

Dit moet toch anders kunnen?

Voor slechts 350 euro ga je op 30 september mee op deze ééndaagse leiderschapsreis, en word je (weer) leider van je werk en leven!

Dit kun je verwachten...

Deze dag ervaar je wat ik in de afgelopen 10 jaar in het bedrijfsleven geleerd heb op het gebied van leiderschap, (neuro) psychologie, mindset maar ook methodieken zoals NLP. Ik reik je deze dag het Leaderise framework aan, en stimuleer je om daar binnen jouw succesrecept te ontdekken.

Je besteed ongeveer 8 uur aan beweging, reflectie, gerichte opdrachten, concretisering en het opstellen van een actieplan. Je doet dit soms alleen en soms samen, in een groep met maximaal 12 mensen, dus kunt ook van elkaar leren.

De dag bestaat uit meerdere oefeningen waarin je leert door te doen. Dit helpt je om uit je hoofd komt te komen en te voelen. Theorie ondersteunt de praktijk. Je krijgt veel vrijheid om de opdrachten op je eigen manier in te vullen.

Ik reik methodes en suggesties aan om te zorgen dat je ook na deze dag de inzichten gaat toepassen, want dat is waar de echte verandering plaats vindt. Uiteindelijk ben jij in the lead en bepaal jij wat jij gaat doen om leider te worden van jouw werk en leven.

Mijn klanten leren door te doen. Door te verbinden met gelijkgestemden ervaar je dat je niet alleen bent in je proces, en vaak tegen vergelijkbare thema`s en vraagstukken aanloopt. Het zwaartepunt en oplossing mag dan per persoon verschillen, maar vaak doorloopt men dezelfde stappen.

Daarnaast geloof ik erin dat door iets hardop uit te spreken, zeker in het bijzijn van anderen, dat je jezelf voorbereid om dit daadwerkelijk te gaan doen. Zo lang het enkel in jouw hoofd zit is het slechts een gedachte. Zodra je het wereldkundig hebt gemaakt, en commitment hebt gegeven op een actie, wordt het heel lastig om er vervolgens níet iets mee te doen.

Ik geloof dat serieus zijn op de inhoud en plezier in het proces een gouden combinatie is. Als coach en trainer ben ik eerlijk, transparant en positief kritisch.  Mijn positieve en eerlijke feedback maakt het verschil en je wordt zo bij de les gehouden. Na deze dag loopt je niet weg met een vaag idee of wollig concept weg, maar weet wat jouw volgende stap is

Ik geloof in live samen komen in kleine groepen, zodat ik voldoende aandacht heb voor elke deelnemer. We doen het samen!

Zoek je naar een concreter antwoord op wat de dag jouw brengt? Zie dan hieronder:

 Deze dag geeft je

 • Inzicht in je droom of verlangen (Soll)
 • Een gap analyse: Inzicht in de gap tussen waar je nu staat (Ist) en Soll
 • Inzicht in je hindernissen: wat je nog tegen houdt om deze stap te zetten?
 • (Zelf)vertrouwen om deze hindernissen te overwinnen
 • Een beknopt actieplan met minimaal 1 stap je de vandaag kunt zetten

Dit niet…

 • Saaie dag in traditionele classroom setting
 • Focus op het consumeren van theorie
 • Death by powerpoint
 • Focus op problemen in plaats van mogelijkheden
 • One size fit`s all oplossing

Testimonials

Ivat
Ivar Bos
Content Manager, Estivant

“Tanja dwingt je met de juiste vragen om na te denken over wat je écht wilt, en wat daarbij de beperkende factoren zijn om dat doel te bereiken. Ze durft ook door te vragen als ze merkt dat er iets wringt, daarmee prikt ze door patronen heen die ze in jouw antwoorden en lichaamstaal opmerkt. Ze komt ook met praktische oplossingen waar je je aan vast kunt houden als je zou vervallen in gedachten die weerstand opleveren in de ontwikkeling van jezelf. Tanja, bedankt!”

BArt - Leaderise.nl
Bart Mudde
Scrum Master, NS

Vastlopen, heb je dat wel eens? Ik wel. Met vrienden en familie praten helpt niet altijd om te komen tot dat nieuwe inzicht om door het plafond heen te stijgen.  De aanpak van Tanja ondersteunt je daar wel in.  Door haar heb ik die stip aan de horizon veel helderder gekregen. Ik ben er van overtuigd geraakt dat de wisselwerking met een coach zoals Tanja er echt toe bijdraagt tot nieuwe inzichten te komen. Pak die kans en neem contact op met Tanja. Zij helpt je verder. Tanja bedankt.”

Marlou - Leaderise.nl
Marlou Lancee
Eigenaresse, Ladela Wonen

“Ik heb Tanja leren kennen als iemand die weet te verbinden, mensen uitdaagt om te ontwikkelen en altijd het beste uit zichzelf en andere probeert te halen. Binnen de kortste keren had je alle handvatten die nodig waren om te excelleren. Tanja, een echte verbinder op alle fronten!”

Waar doe ik het voor?

De eerste jaren was je tevreden. Je was trots dat je deze baan had gekregen, op feestjes doet de bedrijfsnaam het altijd goed en de organisatie is zo groot dat er genoeg kansen zijn.

Totdat je een aantal jaren verder bent en je het letterlijk benauwd krijgt. Is het de bedoeling dat je continu zo hard moet werken? Wat levert het behalen van je doelen eigenlijk op? Je agenda zit zo vol met meetings dat je het moeilijk vindt om impact te maken op wat jij belangrijk vindt. Je ervaart stress van je werk en elke keer als je verwacht dat je takenlijst korter wordt, en je weer kunt ademen, begint alles weer van vooraf aan.

Aan een plan om dit te veranderen kom je niet toe, omdat je geleefd wordt. En de laatste keer dat je je eigenaar voelde van je tijd voelt heel ver weg. Je voelt je gevangen in jouw succes.

IMG 1816 - Leaderise.nl

Met je kop in het zand

Je blijft maar hopen dat het binnenkort anders wordt. Zodra je het rustiger krijgt ga je een plan maken om écht iets te veranderen. Maar dat moment blijft uit. Dus wanneer komt dan het moment dat je in actie komt?

3d62c0c4-2999-4a25-80d3-79b0c1548461

Maar ik heb ontdekt


dat je succesvol kunt zijn én zingeving kunt ervaren

Zodra je tijd maakt voor jouw droom, doelen en jouw waarden, komt er energie vrij en de drive om in beweging te komen. De stap is vaak veel kleiner dan je nu denkt, maar je moet wel in beweging komen.​

Hi, Ik ben Tanja

Als coach & trainer met ruim 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven ben ik in staat het beste uit mensen, teams en organisaties te halen.

Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om te hard te werken om resultaten te behalen. Om de verbinding met jezelf, de ander en het werkplezier kwijt te raken.

Voor mij was een burn-out de aanleiding om het roer om te gooien. Sindsdien kies ik voor het maken van positieve impact. Een burnout of jaren studeren is geen voorwaarde om tot deze inzichten te komen. Ik help mensen, teams en organisaties graag ontdekken wat werkt.

Tanja portret - Leaderise.nl

...Fast foward naar nu

 • Ik specialiseerde in Talent- en Leiderschapsontwikkeling en zette in de crisis  succesvol de stap naar het ondernemerschap
 • Ik maak meer impact met minder inspanning, doordat ik werk vanuit mijn kwaliteiten
 • Ik heb het Lef ontwikkeld om alleen nog maar werk aan te trekken/nemen dat aansluit op mijn eigen waarden
 • Ik durf te experimenteren, fouten te maken en te leren, en heb plezier in het proces
 • Ik werk alleen maar met gemotiveerde mensen die mij inspireren en positieve energie geven
 • Ik vind het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren en  maak structureel tijd voor vrijwilligerswerk
 • Ik ben eigenaar van mijn eigen tijd en maak elk jaar ruimte voor vakanties én een verre reis
 • Niets geeft me meer voldoening dan jou te laten ervaren hoe jij je authentieke innerlijke leider kunt aanwakkeren.

Dus stel je voor...

Hoe zou jouw (werkende) leven eruit zien? Als jij in je leiderschap stapt?
onderweg - Leaderise.nl

...als je écht waarde toevoegt en impact maakt

...als je elke dag start én eindigt met plezier en energie

...als je leidt en leeft met lef?

Droom gerust even weg…..

Kun je er iets bij voorstellen?

Laat mij je dan helpen om die innerlijke leider te laten ontwaken

Je hoeft niet naar het buitenland om op innerlijke reis te gaan. Het is een visie die je in staat stelt weer vrij te dromen, dit zo concreet te maken dat het tastbaar wordt en je in staat stelt actie te nemen om een (werkend) leven te creëren vol voldoening. 

Wordt het niet eens tijd?

Om leiderschap te nemen over je werk en leven?
Impact te maken op wat jij belangrijk vindt?

Bepaal zelf welke resultaten jouw tijd en energie waard zijn

Neem afscheid van de prioriteiten die door anderen worden bepaald.  Kies voor een carrière waar je voldoening uithaalt.  Dan pas maak je écht impact.

IMG_1583

Leef met lef

Heb lef om je gevoel te volgen en authentieke keuzes te maken. Inspireer anderen door ongebaande te bewandelen.

Zelfs als je weet wat je wilt, is dit is niet altijd een makkelijke keuze. Maar ik geloof dat je meer succes zult behalen door trouw aan jezelf en jouw waarden te blijven. En de reis er naartoe wordt veel leuker!

Wanneer jij in je kracht gaat staan inspireer je anderen hetzelfde te doen

Het is tijd voor jouw innerlijke reis!

In de Leaderise leiderschapsdag ervaar je in een dag de reis van  werknemer naar leider, zodat je zelfbewust en met authenticiteit en lef jouw droom en doelen kunt najagen.

Leaderise leiderschapsdag

In deze leiderschapsdag neem in je mee in alle stappen die ik zelf heb gezet om in mijn leiderschap te stappen, en een succesvolle carrière te creëren waar ik voldoening uithaal. Daarbij is het belangrijk om te starten vanuit jouw droom of gewenste situatie (IST), en dit concreet te maken. Zo komen we erachter wat de obstakels zijn die je tegenhouden om actie te ondernemen. En door vervolgens te ervaren dat je tot meer in staat bent dan je nu denkt, wordt die eerste stap zo klein dat je die vandaag nog kunt zetten.

C  Een volle dag tijd en aandacht voor jezelf en jouw droom/doelen

C  Kleine setting met veel persoonlijke aandacht (max. 12 personen)

C  Praktisch en toepasbare insteek

C  Serieus op de inhoud, plezier in het proces

C  Verbinden met jezelf en gelijkgestemden

C  Letterlijk in beweging komen

C  Inspirerende omgeving

berg - Leaderise.nl
3 2 - Leaderise.nl

Kom in beweging

zodat je actief kunt vertragen, en zonder afleiding met jezelf kunt verbinden

1 2 - Leaderise.nl

Krijg inzicht


in jouw droom, wensen en verlangens én de redenen waarom jij hier nog niet voor kiest

2 - Leaderise.nl

Overwin obstakels

en ervaar dat jij alles in huis hebt om die droom werkelijkheid te maken

Leaderise Highlight covers 1 - Leaderise.nl

Neem actie


zet de droom om tot een actieplan zodat je vandaag nog die eerste stap kunt zetten

Deze innerlijke reis is niet voor iedereen

Deze leiderschapsdag is bedoeld voor zelfbewuste en ambitieuze types


Zodra je tijd maakt voor jouw droom, doelen en jouw waarden, komt er energie vrij en de drive om in beweging te komen. De stap is niet zo groot als je nu denkt, maar je moet wel in beweging komen.

TOTALE WAARDE = (€975)

Pilot prijs = €349 euro

Wacht niet te lang, er zijn slechts 12 plekken

Terwijl jij nog twijfelt pakt iemand anders de kans om de leider te worden van zijn/haar werk en leven.

F.A.Q.

De leiderschapsdag vind plaats op vrijdag 30 september 2022.

 • De duur is van circa 9.00 tot 17.00 uur
 • Afsluitend vindt er een borrel plaats van 17.00 -18.00 uur (deelname optioneel)

Het programma is geschikt voor ambitieuze professionals met HBO/WO werk niveau en minimaal 5 jaar werkervaring. die meer uit hun (werkende) leven willen halen.

Omdat authentieke keuzes maken de mooiste maar niet persé de makkelijkste weg is vraag ik wel wat van je. De deelnemers zijn van professioneel niveau, gemiddeld tussen de 30-40 jaar en hebben vaak al een achtergrond in een corporate of het bedrijfsleven. Er wordt van je verwacht dat je kunt reflecteren, ambitieus bent en dat je vragen durft te stellen. Ik schat het niveau in op HBO+.

Ben je een ambitieuze professional en droom je van een (werkend) leven waarin je precies weet waar je het vol doet? En je werkdag begint en eindigt met voldoening en energie? Dan is deze pilot dag voor jou! 

Bij het Witte huis, Ermelo. Een sfeervolle locatie die je helpt om er even echt uit te zijn. Bij het Witte huis zit midden in een stilte gebied voor wild. Daardoor vliegen vaak enorme roofvogels over en laten edelherten zich met regelmaat zien. Kijk gerust eens op de website om de locatie en de natuur eromheen te bekijken

De waarde van de dag is 975 euro. Omdat het een pilot is vraag ik slechts 350 euro per deelnemer (ex btw).

Hierbij zit inbegrepen:

 • Deelname aan de leiderschapsdag en materialen
 • Koffie, thee en snacks
 • Een heerlijke biologische lunch
 • Een drankje tijdens de afsluitende borrel

De groep bestaat uit maximaal 12 personen zodat je veel persoonlijke aandacht van mij krijgt, en voldoende tijd hebt om echt te verbinden met de andere deelnemers.

Meld je gerust aan. We zoeken dan samen naar de best passende oplossing, zoals carpoolen met andere deelnemers, of ophalen bij een station/halte in de buurt.

Deze leiderschapsdag gaat over persoonlijk leiderschap. De tools en technieken kun je toepassen in alle functies en branches.

Dat kan zeker. Ik vind het belangrijk dat er een inclusieve omgeving is en dat iedereen – binnen de doelgroep – welkom is.
Er zit wel een actieve component in de dag. Als je me laat weten waar ik rekening mee dien te houden, ga ik na of ik voor jou aanpassingen dien te maken in het programma.

Deze leiderschapsdag verplicht je tot niks. Ik reik je diverse tools aan en geef je vanuit verschillende methodieken inzichten, zodat je er hierna zelf verder mee aan de slag kunt gaan.

Mocht je na deze dag wens hebben om met mij een coaching traject in te gaan, dan bespreek ik graag de mogelijkheden met je.

Hert - Leaderise.nl
Unieke locatie: zie en hoor de edelherten in bronsttijd!

Kom in beweging

Blijf niet vastzitten in je hoofd, maar neem actie. En word leider van je werk en leven!