Ga jij 19 mei mee op RISE, dé leiderschapsdag?

Jouw eendaagse boost naar meer lef, leiderschap en levenslust

Stel dat er geen morgen meer zou zijn

Zou je dan doorgaan met wat je nu aan het doen bent? Vaak is het antwoord confronterend, omdat we een groot deel van onze tijd besteden aan zaken die er in the end niet toe doen.

Niemand denkt aan het eind van zijn leven, had ik maar meer gewerkt. Wel kijken we terug op wat we hebben neergezet op deze wereld, op wie we een impact hebben gemaakt en hoe we dat gedaan hebben.  

Wil jij (her)ontdekken wat voor jou de essentie is? Welke impact jij wil maken en hoe je dat kan doen? Kom naar de RISE leiderschapsdag op 19 mei!

Testimonials

Natascha - Leaderise.nl
Natascha Bruin
Nuclear Medicine Technologist

“Op de RISE dag heb ik ervaren dat ik meer kan dan ik denk. Door mijn angsten aan te gaan heb ik gemerkt dat niets zo eng is als het vooraf lijkt

Op de RISE leiderschapsdag heb ik het inzicht gekregen dat ik mijn ambities in een andere hoek beter kwijt kan. En ga ik vanaf nu mijn successen ook echt vieren! Heel erg bedankt dat ik mee mocht doen! Ik ben heel blij dat ik mijn beren heb overwonnen.”

 

1521146096190 - Leaderise.nl
Barry Breur
Procurement Manager

“De RISE dag heeft me verrast! Ik besef nu dat ik zelf degene ben die voor verandering kan zorgen, maar wel de juiste hulpbronnen daarvoor kan inzetten. 

Door de krachtige oefeningen heb ik ervaren dat ik niet bang hoef te zijn voor mijn angsten en raad deze dag aan iedereen aan die zijn dromen niet of nauwelijks najaagt! Tanja bedankt voor deze dag, de inzichten en de prettige begeleiding.”

Marvin - Leaderise.nl
Marvin Gerlach
Senior Client Manager

“Het belangrijkste inzicht dat ik heb verkregen naar aanleiding van de RISE dag dat ik zelf de grootste hindernis ben om verandering te ondergaan. Ik kies nu bewust om zelf het roer te nemen.
Ik ben de confrontatie aangegaan met mijn angst en onzekerheden. Er was veel persoonlijke aandacht, wat tot verandering en inzicht heeft geleid. Een aanrader voor iedereen die de teugels in handen wil nemen. Enjoy the ride!

 

Wat als het anders kan?

In welke van onderstaande scenario(`s) herken jij je?

 • Alleen resultaten behalen geeft je geen voldoening
  Je hebt veel ervaring in wat je doet en je behaalt geweldige resultaten, maar je vraagt je af wat dit nou echt bijdraagt aan deze wereld. En voor wie.

 • Er is nog te veel ruis die je tegenhoudt om écht op volle kracht vooruit te gaan
  Je droomt stiekem om een ander pad te bewandelen, waar je meer jezelf kan zijn en nog veel meer impact kan maken. Maar je komt jezelf steeds weer tegen en vind 101 redenen om hier (nog) niet volledig voor te gaan. Als je eerlijk bent, weet je dat jij je eigen grootste blokkade bent.

 •  Je leven voelt soms als een zelf gecreëerde kooi waarin je gevangen zit
 • Je leven is zo vol dat je als een sneltrein door je leven raast en er nauwelijks van geniet. Je voelt ergens de behoefte om het roer om te gooien, maar hebt het nog niet gedaan. Je neemt te weinig tijd om stil te staan en actie te nemen.
webformaat-0398

Stel je eens voor dat..

Stel je eens voor dat

webformaat-0435

...jij in je hart voelt wat je te doen hebt en je jouw gevoel als kompas durft te gebruiken

...jij betekenisvolle impact maakt en voldoening haalt uit wat je doet

...je jouw blokkades overwint en ál je energie kunt richten op de impact die jij wilt maken

...je geniet van de reis: niet alleen het eindpunt maar van élke stap die je zet

...je mensen inspireert en verbindt, zodat je samen nóg meer impact kunt maken

Droom gerust even weg…..

RISE leiderschapsdag

Jij staat centraal, niet de theorie

Slow down to speed up. Door een dag actief vertragen creëer jij ruimte om het anders te gaan doen: Jouw missie centraal in jouw keuzes, de hoofdlijnen én de dagelijkse acties. Vanuit jouw je stip aan de horizon bewegen, impact maken en anderen inspireren. Vol zelfvertrouwen, voldoening en plezier tijdens de reis. Kortom, meer lef, leiderschap en levenslust.

Door de ervaringsgerichte oefeningen krijg je inzicht en vóel jij wat je wat je nu nog tegen houdt in het bereiken van je missie. Daarnaast krijg je een boost aan inspiratie zodat je weet hoe jij wél je doel gaat bereiken. En dat vervolgens ook gaat doen. We gaan aan de slag met theorie uit de NLP, neuropsychologie en leiderschapsontwikkeling. 

Na de RISE leiderschapsdag ga jij naar huis met een concreet actieplan, inspiratie om jouw missie (nog veel meer) te gaan leven, en een boost aan (zelf)vertrouwen. Dit zorgt dat je actie neemt op én na de RISE dag. Dat gun ik jou ook! 

Wat wil jíj nalaten op deze wereld?

I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” ― Maya Angelou

Wanneer is het? vrijdag 19 mei 202, 9.00 -18.00

Wat is de investering:  250 euro per deelnemer (ex btw).

Waar is het? Bij het Witte huis In Staverden

Wat is er inbegrepen?

 • Deelname aan de leiderschapsdag en materialen (Inclusief voorbereiding en opvolging)
 • Koffie, thee en snacks
 • Een heerlijke biologische lunch
 • Drankje(s) en hapjes tijdens de afsluitende borrel
webformaat 0676 - Leaderise.nl
Tanja portret

Hi, Ik ben Tanja

Als coach, trainer en ondernemer met ruim 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven en ondernemerschap en ben ik in staat snel de kern te raken en zo het beste uit mensen te halen, op individueel en groepsniveau.

Deze dag komt vanuit mijn hart. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om te hard te werken. Te voelen dat er meer in je zit dan er uit komt. Geen zingeving te ervaren. Voor mij was een burn-out de aanleiding om het roer om te gooien en sindsdien kies ik voor het maken van positieve impact. 

Daarom kies ik voor een benadering die je meer laat voelen en minder laat denken. Zodat jij jouw gevoel als kompas gaat gebruiken en je meer bereikt met minder inspanning. Onderweg doe je (zelf)vertrouwen op om te blijven lopen in de gewenste richting, juist als het moeilijk wordt. Lef, leiderschap en levenslust staan hierbij centraal.

 

F.A.Q.

Over de activiteiten wil ik nog niet te veel verklappen, maar ik kan je wel vertellen dat het een zorgvuldig opgezet programma is dat opbouwt. We sluiten af met een “bang“. Zodat jij met een actieplan, concrete eerste stap en meer zelfvertrouwen wegloopt 

One size fit`s all is niet waar ik in geloof. Wel geloof ik in ontdekken wat werkt voor jou. Dat doe ik door je inzicht, inspiratie en (zelf)vertrouwen te geven en door in te beweging te komen. 

Wil je alvast een idee krijgen van hoe eerdere deelnemers de RISE dag hebben ervaren? Luister dan naar dit interview in de Leaderise podcast.

Ik neem je mee in de wereld van leiderschap, NLP en (neuro) psychologie. Daarnaast stimuleer je om daar binnen jouw succesrecept te ontdekken.

Ik geloof erin dat als je eenmaal vóelt hoe het ook kan zijn, het makkelijker om je gedachten en gedrag aan te passen. Dat leidt weer tot meer impact.

Deze dag helpt je om uit je hoofd komt te komen en te voelen.  Want daar zit de magie. Theorie ondersteunt de praktijk. Verwacht dus geen slides, maar actie en daarna reflectie. Soms alleen, vaak met een of meer anderen. Je krijgt veel vrijheid om de opdrachten op je eigen manier in te vullen.

Voor wie is het?
Het programma is geschikt voor mensen met een missie. Mensen die de ambitie hebben om een positieve bijdrage aan de wereld te leveren en impact en zingeving willen combineren.

De deelnemers hebben een “commerciële” achtergrond (ondernemer of bedrijfsleven), zijn hoog opgeleid (HBO+), minimaal 5 jaar werkervaring en zijn gemiddeld tussen de 30-45 jaar oud. Er wordt van je verwacht dat je kunt reflecteren, ambitieus bent en dat je vragen durft te stellen.

Deze leiderschapsdag gaat over persoonlijk leiderschap. De tools en technieken kun je toepassen in alle functies en branches.

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers, die ik zorgvuldig selecteer voor een optimaal resultaat. Ik geloof in live samen komen in kleine groepen, zodat ik voldoende aandacht heb voor elke deelnemer om écht de diepte in te gaan. We doen het samen!

Ik geloof dat serieus zijn op de inhoud en plezier in het proces een gouden combinatie is. Als coach en trainer ben ik eerlijk, transparant en positief kritisch. Ik vraag écht door en laat je niet “ontsnappen”.

Vervolgens geef ik eerlijke feedback met een positieve focus, zodat je niet alleen snel tot de kern komt van je uitdaging maar ook snapt wat jij daarin te doen hebt. Tussendoor mag er best gelachen worden. Na deze dag loopt je niet weg met een vaag idee of wollig concept weg, maar weet je wat jouw volgende stap is en neem je actie.

Deze leiderschapsdag geeft je een boost aan inzicht, inspiratie en motivatie waardoor jij alle tools hebt om jouw inzichten om te zetten tot actie. Ook na deze dag.

Uiteindelijk ben jij in the lead van jouw ontwikkeling en bepaal jij wat jij gaat doen om die RISE ook na de leiderschapsdag voor te zetten. 

Uiteindelijk ben jij in the lead van jouw ontwikkeling en bepaal jij wat jij gaat doen om jouw RISE ook na de leiderschapsdag voor te zetten. 

Deze leiderschapsdag geeft een boost aan inzicht, inspiratie en motivatie waardoor jij alle tools hebt om jouw inzichten om te zetten tot actie. Na deze dag loopt je niet weg met een vaag idee of wollig concept weg, maar weet je precies wat jouw volgende stap is en neem je actie.

Mocht je na deze dag wens hebben om te verdiepen of te versnellen in het RISE coaching traject (1 op 1, virtueel of wandelcoaching in Utrecht), dan bespreek ik graag de mogelijkheden met je.

 

Hert - Leaderise.nl
Unieke locatie in Staverden: zie en hoor de edelherten in bronsttijd!

Kom in beweging

 Give rise to the leader in you.