Tanja Witte

Tanja 1 - Leaderise.nl

“Life is only as exciting as you dare to make it.” Joseph Mcclendon iii

Dat het bereiken van mijn doelen alleen mij geen voldoening gaf, dat ontdekte ik in mijn eerste corporate baan. Omdat ik dit niet wilde inzien, liet ik de stress oplopen totdat ik met een burn-out thuis zat. Vanaf dat moment heb ik besloten het roer om te gooien en niet meer mijn hoofd maar mijn hart centraal te stellen in mijn keuzes. Ik heb het mijn missie gemaakt om bij te dragen aan een gelukkigere wereld en mensen te helpen succes te behalen met plezier en energie. Dit doe ik door training, coaching en ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Ik ben altijd geinteresseerd geweest in wat mensen drijft. Hoe en waarom ze in beweging komen. Op het snijvlak van mens en organisatie voel ik me thuis. Daarom koos ik voor de studie arbeids- en organisatiepsychologie.

Na diverse HR banen koos ik ervoor mijn gevoel te volgen en me te specialiseren in Talent- en Leiderschapsontwikkeling. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al voor veel verschillende organisaties mogen werken, van scale-up tot multinational, van ICT tot FMCG. De rode draad door mijn carrière is de combinatie van resultaten behalen én oog voor de mens.

Ik begeleid je naar nieuw gedrag met impact

Als ervaren en gecertificeerd trainer/coach ben ik in staat de beweging van de organisatie en de behoeften van individuen of teams met elkaar te verbinden. Ik ben nieuwsgierig en empatisch, waardoor ik ruimte creer om de vinger op de zere plek te leggen. Ik bied oplossingen die kwaliteiten inzetten om een gewenst resultaat te behalen. Op een praktische, resultaatgerichte en speelse manier begeleid ik de beweging van belemmering, naar inzicht, naar nieuw gedrag met impact.

Op basis van de vraag en wat er ontstaat in het moment maak ik een adequate mix van methodieken. Ik heb een zeer uitgebreide toolbox. Zo ben ik onder andere NLP master, gecaccrediteerd in Insights Discovery, Big Five en Transactionele Analyse, en gebruik ik inzichten uit de (neuro)psychologie. Ik geloof niet in “one size fits all” en help je graag ontdekken wat werkt voor jou, je team of jouw organisatie. Daarom is mijn aanpak altijd maatwerk.

Gratis adviesgesprek

Wil je bespreken wat ik voor je zou kunnen betekenen? Plan nu je gratis gesprek in.