Coaching

“Be the leader you wish you had.” – Simon Sinek

In onze maakbare wereld waarin je alles kunt worden wat je wilt zijn, lijkt de verantwoordelijkheid volledig bij het individu te liggen. En de lat ligt hoog. Continu is daar de druk om te presteren, een maatschappelijke bijdrage leveren en ook nog tijd vinden voor een rijk sociaal leven. Dat zorgt ervoor dat ambitieuze mensen soms vast lopen. Te hard werken aan de verkeerde dingen en stress in plaats van voldoening ervaren. Of simpelweg voelen dat ze niet hun volledige potentieel benutten.

Ik geloof erin dat in ieder van ons een leider schuilt. Door je kwaliteiten optimaal in te zetten kun je regie nemen over je werk en leven. Elke (werk)dag beginnen én eindigen vol energie. Succes behalen vanuit zelfvertrouwen, plezier en ontspanning. Met mijn coaching help ik je graag om het beste uit jezelf te halen en je dromen en ambities waar te maken. Jij weet wat je wilt leren. Ik weet hoe.

Ik help je om patronen en overtuigingen inzichtelijk te maken, waardoor er ruimte komt voor verandering. Mijn
coachingsgesprekken stellen je in staat om niet alleen te weten maar ook goed te doorvoelen wat er speelt. Ik luister met oprechte interesse en empathie. Tegelijkertijd ben ik niet bang te confronteren door je een spiegel voor te houden en de situatie vanuit verschillende perspectieven te belichten. Na het opdoen van inzichten help ik je om de voor jou juiste acties te formuleren om deze in de praktijk toe te passen. Hierbij maak ik gebruik van inzichten en methodieken uit onder andere de (neuro)psychologie, Insights Discovery, NLP en Transactionele Analyse.

In overleg bepalen we de vorm en duur van de gesprekken. Zowel virtuele als face to face gesprekken zijn mogelijk, beiden duren vaak 90 en soms 60 minuten. Ook bied ik wandelcoaching (in de omgeving van Utrecht). Ik geloof dat in beweging komen je helpt om vanuit verbinding met jezelf blokkades te doorbreken en te bewegen naar het gewenst resultaat.

Mogelijke resultaten van coaching/leiderschapsontwikkeling zijn

  • Inzicht in waarden en drijfveren
  • Hart en hoofd verbinden
  • Beperkende overtuigingen ombuigen
  • Lef tonen en authentieke keuzes durven maken
  • Impact vergroten vanuit (zelf)inzicht
  • Zingeving, energie en plezier
  • Meer succes met minder hard werken

Wat anderen over mij zeggen

Ivat
Ivar Bos
Contentmanager, Estivant

“Tanja dwingt je met de juiste vragen om na te denken over wat je écht wilt, en wat daarbij de beperkende factoren zijn om dat doel te bereiken. Ze durft ook door te vragen als ze merkt dat er iets wringt, daarmee prikt ze door patronen heen die ze in jouw antwoorden en lichaamstaal opmerkt. Ze komt ook met praktische oplossingen waar je je aan vast kunt houden als je zou vervallen in gedachten die weerstand opleveren in de ontwikkeling van jezelf. Tanja, bedankt!”

Mina
Mina Nacheva
Team Lead, Ampelmann

I had three virtual coaching sessions with Tanja and I have to say that’s all I needed to move forward in my new position at work. Tanja asks just the right questions and knows how to challenge you to take the next step. She helped me structure the priorities in my new role, and gave me the tools to continue doing so in the future. Even though the circumstances required us to have the sessions online, Tanja’s personal approach made all of them easy and enjoyable. I would recommend her to anyone looking for a career coach!

BArt - Leaderise.nl
Bart Mudde
Scrum Master, Balance

Vastlopen, heb je dat wel eens? Ik wel. Met vrienden en familie praten helpt niet altijd om te komen tot dat nieuwe inzicht om door het plafond heen te stijgen.  De aanpak van Tanja ondersteunt je daar wel in. Tanja en ik hebben coaching sessies gedaan waarbij we een rondje langs de Singel in Utrecht liepen. Door haar heb ik die stip aan de horizon veel helderder gekregen. Ik ben er van overtuigd geraakt dat de wisselwerking met een coach zoals Tanja er echt toe bijdraagt tot nieuwe inzichten te komen. Pak die kans en neem contact op met Tanja. Zij helpt je verder. Tanja bedankt.”

Gratis adviesgesprek

Wil je bespreken wat coaching jou zou kunnen brengen? Plan nu je gratis gesprek in.